Τρόποι Αποστολής

Το noulikas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας. Μπορείτε να την παραλάβετε κατευθείαν από το κατάστημα ή να σας την αποστείλουμε εμείς. Η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι οι εξής:

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας εφόσον έχει διεκπεραιωθεί. Μπορείτε να μας βρείτε στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, Ίωνος Δραγούμη 23. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310278200 .

Τυπική Αποστολή

Επιλέγοντας τυπική αποστολή η παραγγελίας σας αποστέλλεται συστημένη μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στην διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται και ο κωδικός παρακολούθησης (tracking number) της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παράδοσης του πακέτου σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένετε. Ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τις 4-5 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της διεκπεραίωσης της παραγγελίας.

Γρήγορη Αποστολή

Επιλέγοντας τυπική αποστολή η παραγγελίας σας αποστέλλεται μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών διανομής. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες είναι η ACS Courier και η Γενική Ταχυδρομική. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται και ο κωδικός παρακολούθησης (tracking number) της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παράδοσης του πακέτου σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένετε. Ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τις 1-3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της διεκπεραίωσης της παραγγελίας.